Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Διπλό πλήγμα για Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Το σήριαλ του Ντανίλο Ασπρίγια που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την Μπεϊτάρ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Ο Κολομβιανός επιθετικός είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του καθώς η ομάδα από τα Ιεροσόλυμα έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους πως η συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την μεταγραφή του είναι προ των πυλών.

Τις τελευταίες μέρες, η Μπεϊτάρ διεξήγαγε επίμονες διαπραγματεύσεις με τους Βούλγαρους για το ύψος της αποζημίωσης και εν τέλει επετεύχθη η συμφωνία. Πλέον, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ αναζητά έναν ξένο εξτρέμ στη θέση του για να καλύψει το κενό.

Η Μπεϊτάρ θα δώσει σήμερα στις 18:00, το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους απέναντι στην δεύτερη ομάδα της Στεάουα αλλά ήδη υπάρχει προβληματισμός για τις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας ειδικά μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Ασπρίγια και Νικολαέσκου.

Πέραν των δύο πρώτων σκόρερ της ομάδας που έβαλαν τα 27 απο τα 37 γκολ της σεζόν, εκτός παραμένει ο κορυφαίος χαφ της ομάδας, Τράζιε Τομάς, που πέρσι είχε 6 γκολ σε 32 συμμετοχές. Παραμένει άγνωστο για το αν ο Ιβοριανός χαφ θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ανησυχία στο στρατόπεδο της Μπεϊτάρ εντείνεται.

Σε ό,τι αφορά τα της προετοιμασίας, ο προπονητής της Μπεϊτάρ, Γιόσι Αμπουκασίς αναμένεται να πάρει αποφάσεις για τους παίκτες που δοκιμάζονται στις προπονήσεις και στα φιλικά (Σιμόν, Κούρσια και Μούλντερ) και φαίνεται ότι τουλάχιστον ένας από τους τρεις θα πάρουν το πράσινο φώς, προκειμένου να υπογράψουν για έναν χρόνο.


Τελευταία νέα

Έτοιμος να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωταθλήμα!

Για την εξ' αναβολής 18η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαΐου και...

Στην ίδια κατηγορία