Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Διπλή» επιστροφή στον ΠΑΟΚ ενόψει Ρόδου

Δημοφιλή

Με την συμμετοχή των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Έλβαρ Φρίντριξον συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/3, στις 16:30) με τον Κολοσσό H Hotels στη Ρόδο κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος προσμετρά μία άκρως σημαντική «διπλή» επιστροφή ενόψει συνέχειας.

Ενδεικτικό πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ και ο Έλβαρ Φρίντριξον δήλωσε ετοιμότητα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στη Ρόδο με γνώμονα την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Ισλανδός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι περισσότερο από το αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» συνεχίζεται την Πέμπτη, με μία προπόνηση το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, αφήνοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την εντός έδρας πρόσφατη ήττα από την ΑΕΚ που επί της ουσίας συνέβαλε στη βαθμολογική τους οπισθοχώρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Μετά την απόφαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με τον Ματίας Αλμέιδα και τη συμπεριφορά του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, χρηματικό πρόστιμο δίνεται...

Στην ίδια κατηγορία