Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δημοφιλέστερο το 2-1 στα εντός έδρας ματς με Ατρόμητο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο για 27η φορά στην ιστορία τους στην Super League/A’ Εθνική και μετρά 15 νίκες, ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει 7 φορές.

Μεταξύ τους υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες, με τελευταία αυτή του 2020-21 με το 1-1 στην Τούμπα. Μετά από αυτή την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα δύο τελευταία, ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου στο Περιστέρι με 1-1.

Όπως σημειώνεται επιπλέον στο σχετικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ, πέντε από τις 15 νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου ήταν με 2-1, σκορ που είναι το δημοφιλέστερο για τον Δικέφαλο και ακολουθεί το 1-0 με τρεις εμφανίσεις και το 2-0 με δύο εμφανίσεις. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 5-1 και μια ακόμη με 3-1. Στις ισοπαλίες επικρατεί πλουραλισμός, με δύο να έχουν τελειώσει με 1-1, ενώ έχουν εμφανιστεί από μια φορά το 0-0 και το 2-2. Για τον Ατρόμητο οι νίκες του είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, 0-1, 0-3, 1-2 και 3-4.

Πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος από τον Ατρόμητο για έξι διαδοχικά ματς στην έδρα του, στα οποία έχει σημειώσει πέντε νίκες και υπάρχει μια ισοπαλία, αυτή του 2020-21 με 1-1.


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία