Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σπιλέφσκι για τον Άρη και τον… Άρη

Δημοφιλή

Μετά το… εκκωφαντικό 6-2 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, το οποίο αποτέλεσε και το παρθενικό παιχνίδι του Άρη Λεμεσού σε επίπεδο Champions League, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι συνέχισε τις «υψηλές του πτήσεις» επικρατώντας 5-3 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τον Β’ προκριματικό γύρο. Παρότι οι πρωταθλητές Κύπρου είχαν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όχι μόνο δεν έριξαν ρυθμούς στη ρεβάνς, αντιθέτως κυριάρχησαν και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Λευκορώσους, το οποίο και διεξήχθη στην Ουγγαρία, σε ουδέτερο γήπεδο.

Μετά το ματς, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Λεμεσού, Αλεξέι Σπιλέφσκι:

«Είμαι στεναχωρημένος που δεχθήκαμε τρία γκολ. Επιθετικά ήμασταν απίστευτοι. Κάναμε φοβερές ενέργειες. Το πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν φυσιολογικό να υπάρξει κάποια χαλάρωση λόγο και του σκορ.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου. Όταν άκουγαν Άρη όλοι σκέφτονταν τον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά τώρα ακούγεται ο Άρης Λεμεσού!».


Τελευταία νέα

Καμπάνα από UEFA σε ΠΑΟΚ για Μπριζ

Η UEFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ πρόστιμο, αλλά απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς...

Στην ίδια κατηγορία