Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Δίκαιη η επικράτησή μας»

Δημοφιλή

O προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επικράτηση επί της Ν. Ιωνίας με 20-15 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

«Μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια την οποία καταβάλανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρώτου τελικού. Πάντοτε το πρώτο ματς σε μία σειρά τελικών είναι νευρικό. Υπάρχει πίεση και άγχος. Παρόλα αυτά η ομάδας μας το διαχειρίστηκε τέλεια, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και η άμυνά μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ παθητικό αλλά και τα μόλις έξι σουτ που δεχθήκαμε στην εστία μας. Γεγονός που αποδεικνύει την προσήλωση, την επιθετικότητα και τις μάχες και τα φάουλ που δώσαμε σ’ αυτό το κομμάτι, που ήταν και το κλειδί που μας έδωσε την δυνατότητα να τρέξουμε και να βρούμε γκολ στο τρανζίσιον» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League....

Στην ίδια κατηγορία