Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Διέλυσε τον Απόλλωνα Λάρισας ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Την Τρίτη (3/1) Ο ΠΑΟΚ Β «διέλυσε» τον Απόλλωνα Λάρισας με το εμφατικό σκορ 6-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έτσι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει συνολικά 19 βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δικέφαλος κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Γιάννης Μιχαηλίδης με μία πανέμορφη εκτέλεση άνοιξε το σκορ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Κουαλιάτα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Λίγο πριν το ημίωρο και στο 28΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα κόρνερ και ο Γκορντεζιάνι με ένα αδιανόητο ψαλιδάκι, έγραψε το 3-0!

Η πίεση του συνόλου του Πάμπλο Γκαρσία δεν σταμάτησε και στο 35′ ο Χατζηστραβός ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 4-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0!

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ, χάρις τον Σιατραβάνη, ο οποίος έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο και έκανε το 5-1.

Στο 69ο λεπτό του αγώνα ο Μπράντονιτς, που πέρασε ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την πάσα της ασίστ Τασιούρα και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Κουαλιάτα, Χατζηστραβός, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι.

Απόλλων Λάρισας ( Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ντιγκέροφ, Ντιβάνες, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

 


Τελευταία νέα

Άλστον: «ΠΑΟΚ για πάντα» (pic)

Με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Basket League, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε...

Στην ίδια κατηγορία