Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Διάκριση με το… καλημέρα για Φρίντρικσον!

Δημοφιλή

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική της Basket League, όμως ο Έλβαρ Φρίντρικσον έχει ήδη αρχίσει να δείχθει την αξία του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός ήταν ο κορυφαίος του Δικεφάλου στην εκτός έδρας νική με το Μαρούσι, καθώς πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και έδωσε 7 ασσίστ.

Αυτή η εμφάνιση ήταν αρκετή για να δώσει στον γκαρντ του ΠΑΟΚ το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής, το οποίο όμως θα μοιραστεί με τον Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού που και εκείνος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην νική των «πρασίνων» στο Περιστέρι.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Δύο γκαρντ αναδείχθηκαν MVP of the Week μετά τις αναμετρήσεις της 2ης Εβδομάδας της Basket League της σεζόν 2023-24. Ο Ισλανδός Έλβαρ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ mateco και ο Λιθουανός Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού συγκέντρωσαν από 20 βαθμούς στο ranking, η οποία ήταν η υψηλότερη επίδοση παικτών των ομάδων που νίκησαν στα ματς του προηγούμενου τριημέρου.
Ο Γκριγκόνις στην επικράτηση των «πρασίνων» στο Περιστέρι σκόραρε 20 πόντους με 5/6 βολές, 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, πήρε 2 ριμπάουντ, μοίρασε μια ασίστ, κέρδισε 5 φάουλ, έκανε 3 φάουλ και ένα κλέψιμο σε 27’ και 49’’ συμμετοχής.

Ο Φρίντρικσον στην εκτός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» επί του Αμαρουσίου πέτυχε 22 πόντους με 8/12 βολές, 1/6 δίποντα, 4/6 σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ, κέρδισε 8 φάουλ και έκανε 3, έκλεψε 2 φορές την μπάλα και υπέπεσε σε 4 λάθη σε 36’ και 8’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία