Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 9-10 Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ, 1-0, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1. Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα στη συνέχεια, με την ισοπαλία να κυριαρχεί, 2-2. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά, 2-3, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος «έσφιξε» την άμυνα του, περιορίζοντας τις επιλογές των παικτών του Πανιωνίου. Έτσι, με αποφασιστικότητα και στα δύο σημεία του γηπέδου, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει στο 5-5. Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος κρατούσε την πολύ καλή εικόνα του από το δεύτερο οκτάλεπτο, παίρνοντας μάλιστα και «κεφάλι» στο σκορ, 6-5. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με 0-2 σερί, 6-7, με τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει με Ξυλά στον παραπάνω σε 7-7. Στα τελευταία λεπτά του τρίτου οκταλέπτου, ο Πανιώνιος έκανε το 7-8, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ για το οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκίνησε δυναμικά, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, κρατώντας στο μηδέν τον Πανιώνιο για πέντε λεπτά. Με Τσολακούδη ισοφάρισε σε 8-8, ενώ ο Ντέλιτς έδωσε το προβάδισμα τρία λεπτά πριν το τέλος, 9-8. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και πήραν το προβάδισμα, 9-10. Ο Δικέφαλος είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, με το 9-10 να είναι και τελικό σκορ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, εκτός έδρας, απέναντι στον Υδραϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Πανιώνιος: 9-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 2-3, 2-2


Τελευταία νέα

Επιστρέφει στην Βραζιλία ο Τιάγκο Σίλβα

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Τσέλσι μετά την...

Στην ίδια κατηγορία