Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Απριλίου, τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 14-8.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο έως τα μέσα του, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν εναλλάξ τέρματα, 2-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες με 3-0 σερί διαμόρφωσαν το τελικό 5-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν, 5-3, ωστόσο με 3-0 σερί από τις αντίπαλες, διαμορφώθηκε το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 8-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Δικεφάλου έμειναν χαμηλά επιθετικά στο τρίτο οκτάλεπτο πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Αντίθετα οι παίκτριες του Πανιωνίου βρήκαν τέσσερα, αυξάνοντας την διαφορά, 12-4. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, μειώνοντας την διαφορά. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 14-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 15:30, εντός έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 4-1, 2-4

ΠΑΟΚ (Παπαγιαννάκης): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γραικού 1, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 2, Νιαρχάκου 3, Σαλέχ, Φλώρου, Καλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία