Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν σταματά να εκτίθεται η ΔΕΑΒ!

Δημοφιλή

Η ΔΕΑΒ συνεχίζει να δίνει δικαιώματα, αφού είναι ξανά στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους. Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την αλλαγή παρατηρητή στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο λόγος ήταν πως  εκτιμήθηκε πως οι οπαδικές προτιμήσεις του στα social media, θα προκαλούσαν ζητήματα υποψίας για μεροληψία.

Αυτό έρχεται να δικαιώσει τον ΠΑΟΚ, που σημείωνε σε ανακοίνωση του πως τιμωρήθηκε από τον «πράσινο» παρατηρητή της ΔΕΑΒ, Αριστείδη Μπέκο, που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως ο εν λόγω παρατηρητής είναι αυτός που έγραψε την έκθεση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που έδωσε το πάτημα στη ΔΕΑΒ να κλείσει την Τούμπα για μια αγωνιστική.

Όλα αυτά την ώρα που η ΔΕΑΒ  τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για ρίψη κροτίδας, που πυροδοτήθηκε στην κερκίδα, χωρίς να γίνει ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την έκθεση της Αστυνομίας.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία πριν από λίγες ημέρες, όταν όρισε τον συγκεκριμένο παρατηρητή στο γήπεδο της Τούμπας, ο οποίος μάλιστα τιμώρησε τον Δικέφαλο με «λουκέτο» μίας αγωνιστικής ενόψει των Play off της Super League.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού πάντως η αλλαγή έγινε εγκαίρως, την ίδια στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψάχνει το δίκιο της, μετά την αδικαιολόγητη τιμωρία, που της επιβλήθηκε από την ΔΕΑΒ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να προκριθεί στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του Χάντμπολ»,...

Στην ίδια κατηγορία