Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δεν περνάει απαρατήρητος από την Ευρώπη ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ διανύει μία φανταστική αγωνιστική χρονιά με τα «ασπρόμαυρα», έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκοράρισμα, ένα στοιχείο το οποίο του έλειπε την περασμένη σεζόν, αλλά έκατσε και το δούλεψε προκειμένου να μπορέσει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Δικέφαλος μπορεί να μην βρίσκει αρκετά γκολ από τα σέντερ φορ του, ωστόσο οι μεσοεπιθετικοί του είναι on fire, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς τους. Καθοριστικό ρόλο έχει και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο σκοράρισμα φέτος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίθεση του ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, έφτασε τα 12 γκολ την τρέχουσα σεζόν, ενώ μαζί με τις έξι ασίστ, που έχει «μοιράσει» επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να δείξει ένα μέρος των επιθετικών του αρετών και να ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία κατακόρυφα.

Πέρσι τέτοια εποχή η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή στη γνωστή πλατφόρμα «Transfermarkt» βρισκόταν στα 4.000.000 ευρώ, ενώ πλέον είναι στα 12.000.000 ευρώ.

Φυσικά, το ταλέντο και τα πεπραγμένα του νεαρού μεσοεπιθετικού δεν περνάνε απαρατήρητα στην Ευρώπη. Η σελίδα «Data’Scout», η οποία απαριθμεί πάνω από 40.000 ακολούθους στην πλατφόρμα «X», ασχολήθηκε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, σχολιάζοντας το ταλέντο του και μία μελλοντική του μεταγραφή σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Ένα φανταστικό δεξί πόδι και σπάνιο ταλέντο αναφορικά με τον έλεγχο της μπάλας. Κυρίαρχος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα να ενταχθεί στη Δυτική Ευρώπη για να συνεχίσει την εξέλιξή του», γράφει χαρακτηριστικά στο «Χ» η σελίδα «Data’Scout», ανεβάζοντας κι ένα video με τα highlights του Κωνσταντέλια από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βαρύ το πένθος στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στο οπαδικό κίνημα των «ασπρόμαυρων», από την είδηση του θανάτου του Κούλη...

Στην ίδια κατηγορία