Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Δεν έχουμε πιάσει ταβάνι»

Δημοφιλή

Ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε το δρόμο της νίκης για τον ΠΑΟΚ ευστοχώντας σ’ εκτέλεση πέναλτι.

«Αισθάνομαι καλά και δεν έχει να κάνει μόνο με το γκολ. Μετά από έναν τραυματισμό είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το ήξερα αυτό. Όλη η ομάδα είμαστε καλά. Παίζουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έχουμε πετύχει οκτώ γκολ και δεν έχουμε δεχτεί κανένα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, όπου θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε με την ίδια νοοτροπία» δήλωσε ο Πορτογάλος φορ, και συνέχισε: «Είμαστε μια τελείως νέα ομάδα. Η ομάδα «έδεσε» περισσότερο με τα παιχνίδια και δεν πρέπει να μας επηρεάσει η διακοπή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να επιστρέψουμε και να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Όσο για το ταβάνι του ΠΑΟΚ, είπε: «Έχουμε την ποιότητα και το υλικό για να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις. Ξέρουμε ότι είμαστε μακριά από την κορυφή, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο ταβάνι μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και πολλά ντέρμπι όπου οι αντίπαλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία