Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα να φύγει ο Αμπέλ»

Δημοφιλή

Τον επόμενο της προπονητή αναζητεί η Εθνική Βραζιλίας, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της στο Μουντιάλ του Κατάρ και την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο της.

Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται να είναι στη λίστα της ομοσπονδίας.

Η πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα, τοποθετήθηκε σχετικά με την φημολογίας που έχει αναπτυχθεί στη Βραζιλία το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία επαφή ή ενημέρωση προς την πλευρά της ομάδας από την ομοσπονδία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σε κανένα σημείο δεν έγινε καμία κουβέντα για αυτό το ζήτημα. Δεν έγινε ποτέ συζήτηση μαζί μου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και γνωρίζει ότι ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα έρθει σε εμένα. Έπειτα θα μιλήσουμε για το τι είναι καλύτερο για την Παλμέιρας, τον προπονητή αλλά και την Εθνική.

Δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα να φύγει ο Αμπέλ και δεν έχω χάσει τον ύπνο μου για το θέμα. Ο Φερέιρα είναι πολύ χαρούμενο στην Παλμέιρας και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του. Του παρέχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνει αυτή την εξαιρετική δουλειά. Επιθυμία μου είναι να μείνει για πολύ καιρό επικεφαλής στην Παλμέιρας».

 

Προηγούμενο άρθροΑσταμάτητη η Κ15!
Επόμενο άρθροΜία επιστροφή για τον ΠΑΟΚ!


Τελευταία νέα

Ο Καρυπίδης… φοβάται τους ΠΑΟΚτσήδες

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου πλησιάζει, με τον Δικέφαλο να δίνει το ματς μιας...

Στην ίδια κατηγορία