Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Δεν χάνει με Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 9η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Η επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της σημερινής (8/5) αναμέτρησης του Δικεφάλου.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«10 γίνονται οι αγώνες της ιστορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την αναμέτρηση του Βόλου, αφού τη φετινή σεζόν θα συναντηθούν για τέταρτη φορά, με δύο αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο για τα Play Offs. Ο ΠΑΟΚ έχει επτά νίκες, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες, μια χωρίς γκολ στο Βόλο και το εντυπωσιακό 4-4 στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στον Βόλο, ενώ δεν είχε δεχθεί τέρμα στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξάρτητα έδρας.

Ο Βόλος είχε βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην ήττα με 3-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ το 2020-21, αλλά και στην εντυπωσιακή ισοπαλία (4-4) των δύο ομάδων την επόμενη σεζόν στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ματς των φετινών Play Offs, ενώ στα δύο του πρωταθλήματος εντός και εκτός ο ΠΑΟΚ επικράτησε χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Στις τέσσερις επισκέψεις του ΠΑΟΚ στον Βόλο μέχρι τώρα υπάρχει η νίκη με 2-0 στο παρθενικό τους παιχνίδι χάρη στα γκολ των Πέλκα και Λημνιού, η λευκή ισοπαλία στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, η νίκη με 4-0 στις 23 Ιανουαρίου 2022 και το 1-0 (30’ Μπράντον ) του δεύτερου γύρου.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει τρεις φορές κατά του Βόλου, αφού σημείωσε δύο γκολ στο 4-4 του 2021-22, ενώ βρήκε γκολ και στο 3-0 της φετινής σεζόν στην Τούμπα. Δύο γκολ έχουν ο Άκπομ, ο Νάρεϊ και ο Ίνγκασον, ενώ έχουν σκοράρει και οι Ολιβέιρα, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σάστρε, Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κρμέντσικ, Μπράντον, Ντάντας ενώ ο Δικέφαλος έχει πάρει και ένα γκολ από αυτογκόλ του Γκρίγιο».

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Χρονιά καθιέρωσης του Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπήκε στο 19΄ του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μουργκ. Κι ο νεαρός...

Στην ίδια κατηγορία