Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Δεν άξιζε την ήττα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 10η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, τον Ολυμπιακό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 1-3, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αδίκησε τον εαυτό του. Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, όμως όποτε επιχείρησε να ισοφαρίσει ή να προσπεράσεις, οι κακές «ασπρόμαυρες» εκτελέσεις και το μπλοκ του Ολυμπιακού ήταν εκεί.

Καθοριστικό σημείο, όταν το σκορ ήταν στο 11-9 υπέρ του Δικεφάλου και οι φιλοξενούμενοι έκαναν σερί 0-3 και πέρασαν μπροστά με 11-12, προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν μέχρι το τέλος, κάνοντας το 0-1 με 21-25.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο σετ, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια, μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να περάσει μπροστά στο σκορ, από το 1-2 και έπειτα. Μεγάλο σετ από τον Λινάρδο και ο Δικέφαλος με ηγέτες τον Έλληνα κεντρικό και τον Ντεν Ντρις, έφερε το ντέρμπι στα ίσα με 25-22.

Στο τρίτο σετ, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν τον απόλυτο έλεγχο και πήραν προβάδισμα με 12-7, το οποίο διατήρησαν μέχρι το 20-15. Εκεί κάποιες λάθος αποφάσεις στην επίθεση, επανάφεραν τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση του σετ, με τους Πειραιώτες να κάνουν εν τέλει το 1-2 με 24-26.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει μεγάλο προβάδισμα, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 21-24, τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 23-24, όμως οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και με 23-25, έφυγαν με το τρίποντο από την Πυλαία.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όπου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 1-3

Τα σετ: 21-25, 25-22, 24-26, 23-25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Η φιλοσοφία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ»

Για την φιλοσοφία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής της Κ15 του Δικεφάλου, Σάββας Κωνσταντινίδης, ενόψει του Final...

Στην ίδια κατηγορία