Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς Σχίζα στον «τελικό» με το Μαρούσι

Δημοφιλή

Χωρίς τον Σταύρο Σχίζα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα με χαρακτήρα «τελικού», καθώς το αποτέλεσμα θα κρίνει ποιά από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα play off της Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το παιχνίδι του Σαββάτου (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά το παιχνίδι του Σαββάτου έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας. Ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση την τακτική περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη για τον αγώνα του Σαββάτου.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώνεται με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία