Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Χωρίς Ποπόφ στην Τούμπα»

Δημοφιλή

Την Πέμπτη (28/7) στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Λέφσκι Σόφια, για το δεύτερο παιχνίδι του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League. Η Λέφσκι προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό, θέλοντας να κρατήσει το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση.

Οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λέφσκι έχουν νεότερα όσον αφορά το μέτωπο των τραυματισμών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα levski.gong.bg με πηγή από το Match Telegraph ο Κράεφ θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Τσουνάμι που δεν είχαν αγωνιστεί στην Βουλγαρία και μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Από την άλλη ο Ποπόφ προπονείται και αυτός με το υπόλοιπο σύνολο του Στοΐλοφ, ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας. Όλα αυτά μένει να φανούν βέβαια και στην πράξη σε δύο μέρες.


Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία