Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απρόοπτο: Χωρίς Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 22η αγωνιστικής της Super League.

Η σημερινή (12/2) προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις.

Στα απρόοπτα το γεγονός πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Εκτός μάχης είναι και οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νίκολας Κουαλιάτα , Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον .


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία