Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Χωρίς αντίπαλο ο Οζντόεφ!

Δημοφιλή

Πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου στην Τούμπα ήταν ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον Ρώσο χαφ να πετυχαίνει τα δύο πρώτα του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, για να υπογράψει το τελικό 2-0.

Η εξαιρετική του εμφάνιση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο του Δικεφάλου, που τον ανέδειξε ως τον MVP του παιχνιδιού, σε ποσοστό μεγαλύτερο το 76%

Όπως αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος:

«Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε με το πόδι στο… γκάζι μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων του Οκτωβρίου κι επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μαγκομέντ Οζντόεφ .

Ο Ρώσος χαφ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του Δικεφάλου και μάλιστα δύο φορές, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Οζντόεφ ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πολύτιμη συμβολή σε όλες τις γραμμές.

Στην ψηφορορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App ο Οζντόεφ συγκέντρωσε το 76,03% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο παρτνενέρ στη μεσαία γραμμή, Σουαλιό Μεϊτέ , με μία ακόμα εξαιρετική και γεμάτη εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ασταμάτητος Τάισον».


Τελευταία νέα

«Διαζύγιο» σοκ της Τσέλσι με Ποτσετίνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Telegraph οι δρόμοι της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χωρίζουν, μόλις μετά από ένα...

Στην ίδια κατηγορία