Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χωρίς… ανάσα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδό του στους ομίλους του UEFA Conference League είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά το διπλό κόντρα στην Χαρτς στο Εδιμβούργο. Ο Δικέφαλος έχει αποσπάσει ήδη δύο προκρίσεις απέναντι σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ Σπλιτ και πλέον θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Χαρτς, ώστε να βρεθεί στη φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το έργο του μέσα στο καλοκαίρι δεν ήταν εύκολο, καθώς λίγες ομάδες καταφέρνουν να ξεπεράσουν τρεις ομάδες στους προκριματικούς γύρους και να εισέλθουν στη φάση των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (25/8) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μια μικρή καθυστέρηση στην πτήση του. Παρόλα αυτά, η ψυχολογία είναι στα ύψη, μετά την εμφάνιση στη Σκωτία, όπου έγινε το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει non stop τις υποχρεώσεις της, έχοντας παιχνίδι με την νεοφώτιστη Κηφισιά αύριο (27/8, 21:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα είναι αρκετά επιβαρυμένο για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έχουν συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα βρεθούν εκ νέου στο γήπεδο σήμερα (26/8), προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη και τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την αποστολή του για τον αγώνα της Κυριακής.


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πως τα εισιτήρια για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό...

Στην ίδια κατηγορία