Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χατζηθεοδώρου: «Επιβραβεύω την προσπάθεια των παιδιών»

Δημοφιλή

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 8-21, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μίλησε αμέσως μετά την λήξη της σημερινής (22/2) αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα παιχνίδια κόντρα στον ΟΣΦΠ είναι τα πιο εύκολα, διότι ξέρουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα και την έκβαση της αναμέτρησης. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, και για εμάς ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε μία πάρα πολύ δυνατή προπόνηση φυσικής κατάστασης και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό, το οποίο είναι σε τέσσερις μέρες.

Τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο είναι μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων, λόγω της Εθνικής Ομάδας. οπότε εκεί θα έχουμε άλλου είδους προετοιμασία. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, δεν αποφύγαμε τα λάθη, αλλά παίζαμε απέναντι σε χρυσούς και αργυρούς ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές. Εγώ επιβραβεύω την προσπάθεια των παιδιών, σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αγωνίστηκαν παίκτες ηλικίας 15 με 17 ετών, γιατί αυτή είναι η επένδυση του ΠΑΟΚ.

Αφήνουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω, έχουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εθνικό, όπου ιδανικά θα θέλαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να πάμε με το μέγιστο πριν την διακοπή».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία