Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Δημοφιλή

O Mπράντον Τόμας πέτυχε ένα ωραίο γκολ, το οποίο, όμως, στο τέλος δεν μπορούσε να χαρεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το αν πίστεψε πως μετά το γκολ του για το 0-2 τελείωσε το παιχνίδι: «Όχι, δεν πίστεψα στο 0-2 πως το παιχνίδι τελείωσε. Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αισθανθήκαμε πως είμαστε κοντά σε μία μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής».

Για το αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό. Συμβαίνει και το ξέρουμε πως πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αν δεν χάναμε τέτοιους βαθμούς θα παλεύαμε για διαφορετικά πράγματα σήμερα».

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ακολουθεί και τη μάχη του τίτλου: «Ξέρουμε πολύ καλά την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι καλή ομάδα. Αλλά καλή ομάδα έχουμε και εμείς. Πρέπει να ετοιμαστούμε για μία μάχη. Να είμαστε δυνατοί έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα που θα έρθουν. Είμαστε σε καλό δρόμο ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα».

Προηγούμενο άρθροΤο PAOK Inside LIVE!
Επόμενο άρθρο«Τρέμαμε, χάσαμε το μυαλό μας»


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία