Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χαρτς: Άνετη επικράτηση κόντρα στην Πάτρικ Θίστλ

Δημοφιλή

Υποχρέωση για το Λιγκ Καπ Σκωτίας είχε την Κυριακή (20/8) η Χαρτς, αφού λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υποδέχθηκε στην έδρα της Πάτρικ Θίστλ, επικρατώντας εύκολα με 4-0. Η αντίπαλος του Δικεφάλου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 11′, με τον Γκράχαμ των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει αυτογκόλ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Σκωτίας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Χαρτς πήρε ισχυρό προβάδισα πρόκρισης, με τον Ουντελούγκα Οφιά να σκοράρει με κεφαλιά, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αμυντικός έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική Μπράιτον.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, με τον Σάνκλαντ να διαμορφώνει το 3-0 στο 48′. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ταγκάουα στο 74′ για να ανεβάσει τον πήχη στο, τελικό, 4-0, με τη Χαρτς να στρέφεται πλέον στον αγώνα της επόμενης Πέμπτης, (24/8, 21:45), με τον ΠΑΟΚ, για τα Play Off του Conference League.


Τελευταία νέα

Τρομερό μήνυμα από τον Λέανδρο

Μια συγκινητική ανάρτηση στα social medial έκανε ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Λέανδρος με αφορμή το ενδεχόμενο να έρθουν...

Στην ίδια κατηγορία