Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χάρηκαν την Κούπα με την ψυχή τους! (pics-videos)

Δημοφιλή

Πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ αναδείχθηκε η Κ20 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, κάνοντας το 3Χ3 στο Final-4 με νίκη με 3-1 επί των Ναύαρχου Βότση, Άρη και Αίαντα Ευόσμου. Τα κορίτσια του Δικεφάλου, αν και είχαν «κλειδώσει» μαθηματικά τον τίτλο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, θέλοντας να συνδυάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το απόλυτο των νικών.

Έτσι, οι παίκτριες του Θάνου Τερζή πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20 ως Πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και του τουρνουά, πραγματοποιήθηκε η απονομή στα κορίτσια του Δικεφάλου, με τις παίκτριες του Τερζή να το χαίρονται με την ψυχή τους.

MVP του Πρωταθλήματος, αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη. Η αρχηγός και πασαδόρος του Δικεφάλου, με σταθερή, καλή, παρουσία και στους τρεις αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και videos από την απονομή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία