Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Χάνει και άλλον βασικό η Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Τους δύο πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κινδυνεύει να χάσει η, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ.

Εκτός από τον Ντανίλο Ασπρίγια που έχει δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τον έτερο πρώτο σκόρερ (από 18 γκολ έκαστος την περασμένη χρονιά), Ίον Νικολέσκου.

Ο Μολδαβός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την πρωταθλήτρια Πολωνίας Ράκοβ να εμφανίζεται ως αυτή με το πλέον σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Μπορεί επίσημη πρόταση να μην έχει φτάσει ακόμα, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, ακόμα και μέσα στη μέρα.

Παράλληλα, ο Ασπρίγια από την πλευρά του δηλώνει αισιόδοξος ότι θα του δοθεί η ελευθέρας για να επιστρέψει στην Κολομβία, σημειώνοντας πως:

«Είμαι στο Ισραήλ, αλλά έχω ήδη συμφωνήσει με την προσφορά συμβολαίου της Σάντα Φε. Περιμένω εδώ, προσπαθώντας να οργανώσω τα πάντα για να λύσω τη συνεργασία μου με την ομάδα και να επιστρέψω στην Κολομβία. Έχω συζητήσει μαζί τους πριν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχω την επιλογή να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλά ζήτησα να μείνω ελεύθερος και να γυρίσω στην Κολομβία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά τις επόμενες μέρες».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία