Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χαμός στο Ch. League: Ναζιστικοί χαιρετισμοί από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα (2-3), οπαδοί του καταλανικού συλλόγου εθεάθησαν να κάνουν ναζιστικούς χαιρετισμούς στις εξέδρες και να κάνουν ήχους μαϊμούς.

Απελπιστικές εικόνες. Στα κοινωνικά δίκτυα, οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσαν βίντεο που δείχνουν οπαδούς της Μπαρτσελόνα να παρουσιάζουν δυσάρεστη συμπεριφορά αυτή την Τετάρτη (10/04), κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων (2-3).

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, ένας οπαδός που ήταν στο «Παρκ Ντε Πρενς» κινηματογραφείται να κάνει επανειλημμένα τον ναζιστικό χαιρετισμό στους φιλάθλους των Παριζιάνων, ενώ ένας άλλος μιμείται τις κραυγές των πιθήκων.

Ένα θλιβερό επεισόδιο που θυμίζει τι συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια του αγώνα Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους στη φάση των ομίλων (2-1). Τότε, δύο Ιταλοί οπαδοί καταδικάστηκαν τον Ιανουάριο του 2023 επειδή έκαναν ναζιστικό χαιρετισμό και ήχους από μαϊμού μέσα στο γήπεδο.

Σε έναν από αυτούς επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ και αποκλεισμός από το γήπεδο για δύο χρόνια. Ο άλλος καταδικάστηκε σε πρόστιμο 1.500 ευρώ με αναστολή για ρατσιστικές προσβολές. Τους επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 800 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ματς ΕΠΟΣ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, νέα ματσάρα για τα προημιτελικά του Champions League στο «Παρκ ντε Πρενς»! Αυτή η αναμέτρηση όμως είχε νικήτρια και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε την ανατροπή στην ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια, που σκόραρε δις και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά. Ο...

Στην ίδια κατηγορία