Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Χαμός με τον Πογκμπά

Δημοφιλή

Απίστευτα πράγματα ανέφερε ο αδελφός του Πολ Πογκμπά με βίντεο στα social media. Ο Ματίας Πογκμπά είπε μεταξύ άλλων πως ο άσος της Γιουβέντους δέχεται απειλές και εκβιασμούς, ενώ δεν άφησε στην απ’ έξω τον Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνον.

«Αν κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πιστεύω ότι οι Γάλλοι, Ιταλοί, Άγγλοι, Ισπανοί υποστηρικτές, που σημαίνει όλος ο κόσμος, όπως και οι οπαδοί του αδελφού μου, και ακόμη περισσότερο, η εθνική Γαλλίας και η Γιουβέντους, οι συμπαίκτες του αδερφού μου και οι χορηγοί του, αξίζουν να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα για να αποφασίσουν, έχοντας πλήρη γνώση των γεγονότων, αν πραγματικά αξίζει τον θαυμασμό, το σεβασμό και την αγάπη του κοινού, αν αξίζει τη θέση του στην εθνική ομάδα, αν αξίζει να ξεκινήσει στη Γιουβέντους και αν είναι ένα αξιόπιστο άτομο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι αυτό που έχω να πω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Θα σας πω πολύ σημαντικά πράγματα για τον Κιλιάν Εμπαπέ το αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Θα υπάρξουν πολλά στοιχεία και μαρτυρίες για να επιβεβαιώσουν τα λόγια μου. Όλα αυτά θα προκαλέσουν έκρηξη και θα κάνουν πολύ θόρυβο».

Τελευταία νέα

Νέο φιλικό για τον ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Super League 2. Mε δεδομένο πως η έναρξη των...

Στην ίδια κατηγορία