Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Δημοφιλή

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας που ξεκινά στις 20:30. Συγκεκριμένα έχουν ήδη εξαντληθεί ήδη τα εισιτήρια για τις θύρες 7-7 Α και μένουν λιγότερα από 2.500 χιλιάδες συνολικά για τις θύρες 1-2-3 και 5-6!

Θυμίζουμε πως εισιτήρια λόγω της τιμωρίας της Θύρας 4 δεν θα κυκλοφορήσουν στην θύρα 8 λόγω της πληρότητας από τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί.

Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διάθεσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Προτρέπουμε τον κόσμο που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού.

Επίσης παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία