Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χαμογέλασε με Νέσμπεργκ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ντέρμπι του «Βικελίδης», με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος της Τρίτης (6/9), σκορπώντας χαμόγελα!

Αναλυτικότερα από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την απόλυτη προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Δευτέρα (12.09, 19:00).

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (05.09) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά και ξεκινησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό.

Την Τετάρτη (07.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Τελευταία νέα

Κανείς δεν ξέχασε τον Νάσο (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την άνανδρη ενέδρα- δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να μην τον...

Στην ίδια κατηγορία