Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χαμόγελα για ΜακΝίς

Δημοφιλή

Ο Τζαμανί ΜακΝίς επέστρεψε στις προπονήσεις και αυτό είναι μία πάρα πολύ ευχάριστη είδηση για το σύνολο του Φώτη Τακιανού, με τον Αμερικανό σέντερ, να μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του σε επίσημα παιχνίδια!

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Με μία ακόμη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, που έχει μπροστά του το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς, τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα (Σάββατο, 30.12, στις 17:15).

Κι αμέσως μετά έρχεται και το πρώτο παιχνίδι για το 2024, ο πρώτος αγώνας απέναντι στην Tofas Bursa (Τρίτη, 2/1, στις 19:30).

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική και στη σημερινή προπόνηση, με την ομάδα μας να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος και για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως αυτό με τον τρίτο της βαθμολογίας Προμηθέα.

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει πλέον και ο Jamuni McNeace. Ο Αμερικανός σέντερ έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.

ο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Πέμπτη (29/12) με μία προπόνηση το μεσημέρι».


Τελευταία νέα

Τρίποντο για Σίτι με Γκβάρντιολ και Χάαλαντ

Xάρη στα γκολ των Γκβάρντιολ και Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους...

Στην ίδια κατηγορία