Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χαμένη ευκαιρία για ΠΑΟΚ, 2-2 με Αμπερντίν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ σκόνταψε στο εμπόδιο της Αμπερντίν, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2.

Η Αμπερντίν αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο 14΄, όταν άνοιξε το σκορ με τον Λόπες, που αξιοποίησε τη σέντρα του Ντέβλιν από τα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και εννέα λεπτά αργότερα έφθασαν στην ισοφάριση με τον Τάισον, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 28΄ ο Ρούμπεζιτς λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, όταν μετά το γύρισμα του Μπάμπα, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρος, ενώ στο 37΄ ο Σβαμπ δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα μετά την πάσα του Τάισον.

Στο 47΄ ο Ρος έδιωξε σε κόρνερ του Κωνσταντέλια και στην αμέσως επόμενη φάση ο γκολκίπερ της Αμπερντίν παραχώρησε νέο κόρνερ στην προβολή του Κουλιεράκη. Στο 64΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε πάλι από κόρνερ, με τους Κουλιεράκη και Εκόνγκ να μην προλαβαίνουν την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρος παραχώρησε κόρνερ στην εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ και στο 67΄ ο Σαμάτα με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά του Εκόνγκ, έκανε το 2-1.

Η Αμπερντίν αντέδρασε και στο 70΄ έφθασε στο 2-2 με την εκτέλεση φάουλ του Μακ Γκραθ. Στο 74΄ υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κουλιεράκη, αλλά μετά την εξέταση της φάσης, ο Αλβανός διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Στο 78΄ ο Σβαμπ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν πολύ άστοχη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα (84΄ Ρ. Σοάρες), Σβαμπ, Τσιγγάρας (65΄ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (82΄ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας (64΄ Σαμάτα).

Αμπερντίν: Ρος, Ντέβλιν, Μακένζι, Σίνι (61΄ Πολβάρα), Γένσεν, Γκάρτενμαν, Μακ Γκραθ (78΄ Μιόβσκι), Μπάρον, Λόπες (85΄ Σοκλέρ), Ντάνκαν (60 Χέις), Ρούμπεζιτς.

 


Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Τετάρτη για το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ

Mετά το πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φουλάρει και για το νταμπλ, έχοντας μπροστά της τον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία