Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Χάιντουκ: Σε δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό ο Λέκο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπρεπε σε ένα ακόμα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί ως «τελικός», επικράτησε με 3-0 της Χάιντουκ στη Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση για τα Play Off του Conference League, όπου απέναντι θα διεκδικήσει απέναντι στη Χαρτς, την επιστροφή του σε ευρωπαϊκούς ομίλους, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο αποκλεισμός μάλιστα έφερε αναταράξεις στην ομάδα του Σπλιτ, από την οποία το περασμένο διάστημα έβγαινε μια σιγουριά για την πρόκριση. Μετά την κριτική στον Μάρκο Λιβάγια, στα ΜΜΕ της Κροατίας εμφανίστηκαν κείμενα που ασκούν δριμεία κριτική και στον Ιβάν Λέκο, με τους συμπατριώτες του να τον κατηγορούν τόσο για την εικόνα της ομάδας του, όσο και το ότι με τις δηλώσεις του δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης της Τούμπας, καλώντας τον να… σταματήσει να παραπονιέται για την ατυχία!

Οι Κροάτες χαρακτηρίζουν τον αποκλεισμό «θλιβερό», υπογραμμίζοντας πως δεν ισχύει η δικαιολογία του Λέκο, πως η ομάδα του είχε περισσότερες ευκαιρίες, αφού «ο ΠΑΟΚ έκανε καλύτερες ευκαιρίες». Παράλληλα σημειώνουν ότι η μοναδική πραγματική απειλεί της Χάιντουκ, πριν από την επέμβαση του Κοτάρσκι στον Λιβάγια στο τέλος, και με το σκορ στο 3-0, ήρθε από το λάθος του πορτιέρε του Δικεφάλου στο 8′, με τον Κουλιεράκη να βάζει το εντυπωσιακό «STOP» στον αρχηγό των Κροατών, για να κρατήσει το «μηδέν».


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία