Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Bόκολος: «Δεχτήκαμε πολύ εύκολα την ισοφάριση»

Δημοφιλή

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στην ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τα παιδιά παλέψανε πολύ και στο τρανζίσιον είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλο γκολ και το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό τότε. Δυστυχώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ, το οποίο μας επηρέασε αρνητικά. Παρόλο αυτά και η πίεση του ΠΑΟΚ που ήταν έντονη, εμείς αντέξαμε μέχρι το 70′ που δεχτήκαμε ένα γκολ και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας θεωρώ πως ήταν καλή. Εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Στα play off αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες εκμεταλλεύονται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οπότε για να τις αντιμετωπίσεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και μην ξεχνάμε και το ποιοτικότερο ρόστερ που έχουν σε σχέση με εμάς. Εμείς το παλεύουμε, προσπαθούμε και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία