Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυλαία με Βόρειο Ιρλανδία

Δημοφιλή

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία (21:45, ALPHA) και θέλει να «κλείσει» θετικά την παρουσία της στους ομίλους του Nations League. H Ελλάδα έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό την πρώτη θέση του ομίλου και πέτυχε τον στόχο της ανόδου. Έτσι, το ματς με την Β. Ιρλανδία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά η πρόσφατη ήττα από την Κύπρο και οι… ανάγκες για το ranking δίνουν ξεχωριστή σημασία στην αναμέτρηση.

Άλλωστε, η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα ήθελε να κλείσει με θετικό πρόσημο την παρουσία της στον όμιλο, στον οποίο ξεκίνησε με 4/4. Σε ό,τι αφορά την βασική ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο Πέτρος Μάνταλος θα πάρει θέση στο κέντρο δίπλα στους Κουρμπέλη – Μπουχαλάκη, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μασούρα, Πέλκα και Δουβίκα.

Η άμυνα μένει χωρίς αλλαγές (Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας), ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί αν ο Πογιέτ μπορεί να υπολογίζει στους αμφίβολους Μπακασέτα – Γιακουμάκη. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η Βόρεια Ιρλανδία… καίγεται για τη νίκη, αφού θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό στην League D.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία