Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ατζέντης Τζίμα: «Όποιος θέλει τον Στέφανο θα πρέπει να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Στον αστερισμό του… Στέφανου Τζίμα κινούνται εδώ και ημέρες στην Ιταλία, κι όχι μόνο, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του, στην πρεμιέρα της Εθνικής στα τελικά του Euro U19, όπου πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Νορβηγία. Στο πλαίσιο αυτού του «θορύβου», για το wonderkid του Δικεφάλου, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» απευθύνθηκε στον ατζέντη του, Θεόφιλο Καρασαββίδη, που μεταξύ άλλων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πολλοί με ρωτάνε για τον Στέφανο. Είναι ένα ταπεινό παιδί και ένας σπουδαίος «εργάτης» μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό παίκτη που πάνω από όλα σκέφτεται το ποδόσφαιρο. Η ανάπτυξη του είναι πολύ σημαντική, πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει κάνει μια καλή αρχή, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να κάνει τα σωστά βήματα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία:

«Ήταν και είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Το σημαντικότερο τώρα είναι να κάνουμε το σωστό βήμα. Δεν είναι πια το αγόρι που ήταν πριν από δύο χρόνια. Μεγάλωσε, έφτασε στην πρώτη ομάδα και είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει αγώνα με τον αγώνα καλύτερος. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον ΠΑΟΚ που του έδωσε την ευκαιρία για να αναπτυχθεί, οπότε όποιος τον θέλει θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο».

Για το αν θα μπορούσε να είχε πάει νωρίτερα στην Ιταλία;

«Ναι. Αλλά μην με αναγκάσετε να πω περισσότερα».


Τελευταία νέα

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ συνεχάρη τους μικρούς πρωταθλητές!

Την κούπα του πρωταθλητή σήκωσε σήμερα (21/5) και η Κ15 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε στο ΔΑΚ Λαμίας του Ολυμπιακού...

Στην ίδια κατηγορία