Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ασυμβίβαστος με την ήττα!

Δημοφιλή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο ΠΑΟΚ απάντησε με δύο γκολ και έφθασε στο 2-2 στο ντέρμπι κατά της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όταν ο Γκατσίνοβιτς πλάσαρε εύστοχα τον Κοτάρσκι. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός ότι στην αρχή της φάσης ο Γκαρσία χρησιμοποίησε το χέρι του.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε με ισοφάριση στο 35΄, όταν η κεφαλιά του Κεντζιόρα έφυγε πάνω από την εστία του Αθανασιάδη.

Με το χειρότερο τρόπο άρχισε για τον ΠΑΟΚ το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49΄ ο Αμραμπατ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά, αιφνιδιάζοντας τον Κοτάρσκι για το 2-0.

Στο 59΄ ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στο 62΄ μετά από φάση διαρκείας ο Μπάμπα με ξερό σουτ μείωσε σε 2-1.

Και στο 89’ ο Οζντόεφ ισοφάρισε σε 2-2, μετά την κεφαλιά του Κουλιεράκη.

ΑΕΚ: Aθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα (79΄ Σιντιμπέ), Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (87΄ Φερνάντες), Πινέδα (87΄ Μάνταλος), Αμραμπατ (73΄ Γιόνσον), Γκαρσία (46΄ Πόνσε), Ελίασον.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (59΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (66΄ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τόμας (59΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία