Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Μέσα σε ένα 45λεπτό ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να πάρει ακόμη μία νίκη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας με 3-0.

Έτσι ο Δικέφαλος συνεχίζει να βρίσκεται αήττητος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν ο Νινούα σέντραρε από το δεξί άκρο στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο Σμυρλής δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Λεσάι, ο οποίος  κέρδισε ένα φάουλ λίγο αριστερά από το ημικύκλιο της περιοχής. Ο ίδιος εκτέλεσε απευθείας, όμως ο Μοναστηρλή φώναξε «παρών», στη μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο μέρος.

Στο 36΄ο Δικέφαλος κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Νινούα ανέλαβε την  εκτέλεση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Πανίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη, μετά από ωραία ενέργεια, ωστόσο η σημαία του βοηθού σηκώθηκε για οφσάιντ.

Στο 51΄ο Γιάννης Μιχαηλίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, έπειτα από εκτέλεση ασίστ του Γροσίδη.

Στο 86′, οι «ασπρόμαυροι» βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Τζίμα, ο οποίος μοίρασε στον Σπυράκο, και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Δαρέλα για το 2-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Γρόσδη που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό σκορ, 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (46′ Τασιούρας), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (46′ Γρόσδης), Μπράντονιτς (59′ Σπυράκος), Σμυρλής, Χατζηστραβός (75′ Δαρέλας), Πανίδης (46′ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (58′ Συρεγγέλας).


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία