Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητες προκλήσεις της Αυγενάκειας επιτροπής στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η Αυγενάκεια ΕΕΑ δεν σταματά να προκαλεί τον ΠΑΟΚ, μην μπορώντας να του συγχωρήσει τον διεθνή της διασυρμό, μετά την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που κατέρρευσε ως «χάρτινος πύργος» στο CAS.

Η τελευταία πρόκληση αφορά το κώλυμα που ανακάλυψε, για ένα βούλευμα που δεν ήταν αμετάκλητο, στη συμμετοχή του Γιώργου Σαββίδη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η Επιτροπή Αυγενάκη επέβαλε πρόστιμο ύψους 80 χιλιάδων ευρώ στον ΠΑΟΚ και 100 χιλιάδων στον Γιώργο Σαββίδη, με τις προκλήσεις ωστόσο να μην σταματούν.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή στις 15 Φεβρουαρίου. Δύο μήνες μετά, κι όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα FORZA, η ΕΕΑ δεν έχει δημοσιοποιήσει το σκεπτικό αυτής της της απόφασης, για να εξηγήσει τους λόγους της επιβολής των παραπάνω προστίμων.

Πιθανότατα, ακόμα τους ψάχνουν…

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, στις σελίδες της FORZA, που κυκλοφόρησε εκτάκτως από τη Μεγάλη Παρασκευή, 14/4.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία