Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Ασπρόμαυρο» κάλεσμα στο Παλατάκι!

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον Άρη.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ιστορική πρόκριση στους «8» του Main Phase του CEV Women’s Challenge Cup μετά την επικράτηση στο «χρυσό» σετ με 15-6 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα και στη Volley League γυναικών, προκειμένου να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική άνοδο.

Απέναντί του, ο Άρης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-3 από τον ΑΟ Θήρας, και έμεινε στην 10η θέση του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς σε έξι αγώνες.

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, ωθώντας τις παίκτριες του Δικεφάλου στη νίκη.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σεβόμαστε την ομάδα του Άρη, έχουν αποδείξει ότι σε κάποια παιχνίδια έχουν παίξει πολύ καλά. Όσον αφορά εμάς, σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς, ώστε να δείξουμε λίγο παραπάνω κίνητρο και επιθυμία. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση με την βαθμολογική μας θέση, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είναι αυτή η οποία αξίζει στην ομάδα και στις δυνατότητες της. Ελπίζω ότι θα δείξουμε μεγαλύτερη ικανότητα, και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Μυθικά πριμ στην Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σφραγίζοντας την...

Στην ίδια κατηγορία