Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Άσφαιρος» κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος

Δημοφιλή

Προτελευταία αγωνιστική η σημερινή (8/5) για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 21:00. Ο Δικέφαλος ψάχνει νίκη, που θα του δώσει τους τρεις βαθμούς, ώστε να έχει ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει του «τελικού» με Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική.

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό, που προκύπτει από τις αναμετρήσεις ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Βόλο, είναι πως η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει σκοράρει στην έδρα της κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η προαναγγελία της Super League:

«Αυτή είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο το Βόλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι τώρα στην έδρα του με αντίπαλο τον Δικέφαλο.

Στην φετινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας, ενώ ως γηπεδούχος πήρε τη νίκη με 3-0 στον Α’ Γύρο με τα γκολ των Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο.

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε για τα Playoffs ολοκληρώθηκε με 4-2 και ήταν το μόνο που βρήκε δίχτυα ο Βόλος, ο οποίος μπορεί να μην έχει σκοράρει στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά εκτός έχει επτά συνολικά τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των Playoffs ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, η οποία είναι και η μοναδική που έχει στη φετινή διαδικασία, ενώ ο Βόλος έχει ηττηθεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 0-5».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία