Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ας… περιμένει το Βερολίνο

Δημοφιλή

Για το στόχο που έχει η Ελλάδα και στα επόμενα παιχνίδια μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ιταλία.

«Αύριο (σ. σ. σήμερα) έχουμε ρεπό. Το Βερολίνο είναι υπέροχη πόλη, έχω πολλές καλές αναμνήσεις αλλά είναι πολύ μακριά. Ας μείνουμε στο Μιλάνο που είναι επίσης ωραία πόλη και για το επόμενο παιχνίδι μας».

Για το παιχνίδι με την Ιταλία υπογράμμισε: ««Μείναμε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν πάντα εκεί. Στις κακές στιγμές μας οι Ιταλοί επέστρεψαν, παίζοντας με χαμηλά σχήματα και με καλούς σουτέρ. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ αλλά στο τέλος βελτιωθήκαμε. Ενα θετικό στοιχείο είναι πως ο Παπαγιάννης επέστρεψε, νιώθει καλά. Συγχαρητήρια σε όλους  στην ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με παίκτες που δουλεύουν ο ένας για τον άλλον. Μπορούμε να τρέξουμε και να πάμε στο τρανζίσιον. Θα ήμουν χαζός αν τραβούσα πίσω την ομάδα μου που έχει αυτή την ικανότητα».

Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε: «Έχουμε έναν παίκτη με υψηλό κίνητρο και μπορεί να κάνει σπουδαία πράματα. Ηγείται και είναι το παράδειγμα για πολλά παιδιά».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία