Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ας γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα»

Δημοφιλή

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, καθώς οι δηλώσεις του μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 3-0 επί της Αβάι, σχολιάστηκαν έντονα. Επίθεση προς τον Πορτογάλο τεχνικό έκανε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Βραζιλίας, Βαμπέτα. Αφορμή ήταν μία ατάκα από τις δηλώσεις του Φερέιρα. «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω να πληρώνω αυτό το τίμημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα, με αποτέλεσμα να χλευαστεί από τον Βαμτέτα και να προτρέψει τον Πορτογάλο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, εκεί όπου δεν υπάρχει πίεση!

«Ας επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αν δεν αντέχει, εκεί δεν θα κερδίσει τίποτα και δεν πρόκειται να έχει πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος παλαίμαχος της Κορίνθιανς, αφήνοντας υπονοούμενα για το πέρασμα του Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε κάποιος τίτλος, όταν ο Πορτογάλος ήταν στην τεχνική ηγεσία.

Παρά το γεγονός ότι η Παλμέιρας υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα έχει κατακτήσει δύο Κόπα Λιμπερταδόδες, ένα Κύπελλο και φέτος είναι κοντά στο να στεφθεί πρωταθλήτρια Βραζιλίας, εντούτοις ο Πορτογάλος προπονητής δέχεται έντονη κριτική.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία