Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρρωστη γκολάρα από τον 37χρονο Καβάνι (video)

Δημοφιλή

Τι κι αν έχει φτάσει τα 37 έτη της ηλικίας του; Ο Έντινσον Καβάνι συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Με πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι (δύο γκολ), η Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε τη Σέντραλ Νόρτε ντε Σάλτα με 3-0 στην 32η διοργάνωση του Κυπέλλου Αργεντινής. Ο Ουρουγουανός φορ, άνοιξε το σκορ στο 17′ κι έπειτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 56′ με εντυπωσιακό εναέριο γυριστό σουτ.

Με αυτόν τον τρόπο ο 37χρονος Καβάνι έφτασε τα έξι γκολ σε εννέα εμφανίσεις φέτος, αποδεικνύοντας πως η ηλικία παραμένει ένας αριθμός. Ο «Έντι» έχει ήδη ξεπεράσει τα 400 γκολ στην καριέρα του και τώρα θέλει περισσότερα στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής, όπου στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει μόνο τη Ντανούμπιο στη χώρα του.

Το ρεκόρ των γκολ του σε έναν αγώνα είναι τέσσερα τέρματα , αριθμός που έφτασε σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 6-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Καέν στη Ligue 1 2016-2017 και η δεύτερη στο 4-2 της Νάπολι εναντίον της Ντνίπρο στο Europa League το 2012-2013. Η ομάδα απέναντι στην οποία σημείωσε τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του είναι η Μονακό (15) και ακολουθεί η Ρόμα (13).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιάκωβος Φιλιππούσης: Άμα τρουπώσω, τρούπωσα

Θα θυμάστε εκείνη φράση που επαναλάμβανε έξοχα ο Κώστας Βουτσάς στην ταινία «Ενα έξυπνο μούτρο» του Γιάννη Δαλιανίδη: «Είναι...

Στην ίδια κατηγορία