Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αργησε να μπει στο παιχνίδι και το πλήρωσε

Δημοφιλή

Το σερί των νικών του ΠΑΟΚ σταμάτησε στο «Βικελίδης», χάνοντας με 2-1 από τον Αρη, με συνέπεια να πέσει και από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο τέταρτο του β΄ μέρους, προσπάθησε ν’ αντιδράσει, μείωσε σε 2-1, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα των «κίτρινων».

To πρώτο ημίχρονο δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Κουέστα. Από την άλλη, ο Αρης είχε ως κύριο μέλημά του να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, παρά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ν’ απειλήσει το τέρμα του Κοτάρσκι. Μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 0-0.

Δεν είχε συμπληρωθεί μισό λεπτό από την έναρξη του β΄ μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό από τον Αρη. Ο Σαβέριο έκανε τη σέντρα κι ο Σουλεϊμάνοφ νίκησε τον Κοτάρσκι, ανοίγοντας το σκορ. Στο 59΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Μορόν βρήκε τον Σαβέριο κι ο τελευταίος παραβίασε την αντίπαλη εστία.

Ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Σβαμπ, Ζίβκοβιτς και Σάστρε (στο 1-0 είχε περάσει στο παιχνίδι κι ο Κωνσταντέλιας) αντί των Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ και Βιεϊρίνια αντίστοιχα, σε μια προσπάθεια ν’ αλλάξει τη ροή του αγώνα. Στο 74΄ ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε σουτ, που έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας του Κουέστα. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ σε 2-1, όταν ο Μπάμπα, που είχε προωθηθεί, αξιοποίησε την πάσα του Σβαμπ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Στο 86΄, μετά από ατομική προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Σάστρε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, ενώ στις καθυστερήσεις η κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ έφυγε άουτ.

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Τζούρασεκ (81΄ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (90΄ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σαβέριο (81΄ Παναγίδης), Μορόν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (68΄ Σάστρε), Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ (67΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ (67΄ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (55΄ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82΄ Τζίμας).


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία