Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άργησε να ξυπνήσει και το πλήρωσε ακριβά ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο που τον έθεσε με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΟΚ Β πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο για την επιστροφή, αλλά η προσπάθεια έμεινε στη μέση, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από τον Καμπανιακό. Στο +2 πλέον οι «ασπρόμαυροι» από τη γραμμή του υποβιβασμού και την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι.

Αν και το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο όχι απλά ήταν ισορροπημένο, αλλά ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που έδειχνε πιο «ζωηρός» στον αγωνιστικό χώρο, κι είχε την καλύτερη στιγμή με μια προβολή του Κανίς στο 9′, ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για να φέρει ένα… βουνό μπροστά στους «ασπρόμαυρους». Αρχικά στο 17′, ο προωθημένος Λαγωνίδης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ Β, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά για να καταλήξει στα δίχτυα του Μπαλωμένου.

Πριν ακόμα συνέλθει ο Δικέφαλος, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, με τον Γιουκούδη να είναι ο τελικός αποδέκτης της αντεπίθεσης για να σπρώξει απλά τη μπάλα στη κενή εστία, και να βάλει πολύ δύσκολα στους «ασπρόμαυρους». Μετά τα γρήγορα δύο γκολ, ο Καμπανιακός συμμαζεύτηκε, όπως είναι λογικό, στο δικό του μισό κι έδωσε τη μπάλα στον ΠΑΟΚ Β, που φαινόταν μουδιασμένος από την εξέλιξη.,

Με την ώρα να περνάει, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, με τον Κανίς να βλέπει τον Κασαπίδη να του σταματά δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, για να κρατήσει το 2-0 στο 28′. Ότι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ Β, που είχε υψηλά ποσοστά κατοχής και πλησίασε αρκετές φορές με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή, το έκανε ο Καμπανιακός. Με σχεδόν… απόλυτη ευστοχία στις επιθέσεις του, βρήκε και τρίτο γκολ, με το δεύτερο γκολ του Γιουκούδη, που στο 40′ τελείωσε όμορφα μια μπάλα που βρήκε στην καρδιά της μικρής περιοχής, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Αλέξης Αλεξιάδης έριξε στο δεύτερο ημίχρονο Τσίκο και Μπράντονιτς στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ Β να βγάζει την αντίδραση που έψαχνε. Αρχικά στο 47′ ο Κανίς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και τον Αργύρη Δαρέλα να είναι εύστοχος, για να μειώσει σε 3-1. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ψυχολογία κι ένα έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ στο 53′ από τον χώρο του κέντρου, έδωσε την ευκαιρία στον Μπράντονιτς να τρέξει την αριστερή πτέρυγα , γύρισε στην καρδιά της περιοχής, με τον προωθημένο Παντεκίδη να σουτάρει για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για το 3-2.

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου έφερε εκνευρισμό στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται σκληρό, και να φεύγει ενδεχομένως κάπως από τον έλεγχο του διαιτητή Κακουλίδη. «Φρένο» στις προσπάθειες επιστροφής του ΠΑΟΚ Β κατόρθωσε να βάλει ο Καμπανιακός, με τον Τότσκα να φεύγει στην κόντρα και μετά από ωραία προσπάθεια και άψογο πλασέ, έκανε το 4-2 στο 63′.

Από εκεί και πέρα παίχθηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο, με τον Καμπανιακό να παίζει με τον χρόνο και να προστατεύει το προβάδισμα του μέχρι το τέλος, αφού αυτό το τέταρτο γκολ ήταν που έκοψε τα «φτερά» των παικτών του Δικεφάλου, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά με αξιώσεις για να επιστρέψουν, για ακόμα μια φορά στο ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης (56′ Μανιός), Μπούσης, Καθάριος Ν. (82′ Tαΐρης), Έππας, Φροσύνης (82′ Μυστακίδης), Πολύζος (46′ Σαρβανίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα (67′ Παπακωνσταντίνου)

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (67′ Μανωλιούδης), Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (46′ Τσίκος), Σπυράκος (67′ Πανίδης), Κουαλιάτα (46′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς (72′ Σαποβάλοφ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έμεινε ξανά εκτός ο Σάστρε

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν...

Στην ίδια κατηγορία