Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απρόοπτο για ΟΦΗ πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετ’εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

To νέο πρόβλημα για τους Κρητικούς προέκυψε με τον Νίκο Χριστογεώργο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και αποχώρησε.

Εκτός παραμένει και ο Ανδρέας Καρώ που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ αντίθετα ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέπε Μελ.

Αναλυτικά:

«Με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/12) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3/1).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Νίκος Χριστογεώργος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε, ενώ ο Αντρέας Καρώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (31/12), στις 10:30».


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία