Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποθέωση για Ντούγκλας Αουγκούστο

Δημοφιλή

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο ξεκίνησε εξαιρετικά την καριέρα του στην Γαλλία, όμως ένα διάστρεμα στο αριστερό γόνατο τον άφησε εκτός για περίπου έναν μήνα. Η απουσία του κόστισε στους ιθύνοντες του γαλλικού κλαμπ,δεδομένου πως ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από την ενσωμάτωσή του εξελίχθηκε σε σημαντικό κομμάτι της Ναντ.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται πως έχει επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και τονίζουν πως με την επιστροφή του θα έρθει και η αγωνιστική ανάκαμψη της Ναντ.

Πιο συγκεκριμένα:

«Αναρρωμένος από το γόνατό του, ο Ντούγκλας Αουγκούστο μπορεί να ενταχθεί στην ενδεκάδα της Ναντ την Κυριακή απέναντι στη Χάβρη. Η επιστροφή του θα σηματοδοτήσει την αγωνιστική ανάκαμψη της Ναντ, καθώς αποτελεί έναν βασικό κρίκο για τη σταθεροποίηση της άμυνάς της, η οποία αναδείχθηκε η χειρότερη στο πρωτάθλημα».

Άξιο αναφοράς είναι πως τα γαλλικά μέσα τις προηγούμενες ημέρες υπογράμμιζαν οτί ο Αουγκούστο κατάφερε να γίνει με το… καλημέρα κομβικός στην ομάδα του, σημειώνοντας πως με αυτόν στο γήπεδο η Ναντ αυξάνει τις πιθανότητες της για επίτευξη γκολ.


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία