Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε τον Άκπομ ο Σάκα

Δημοφιλή

Στα 21 του χρόνια ο Μπουκαγιό Σάκα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ με τον, ήδη διεθνή, εξτρέμ να σκοράρει στην πρεμιέρα της ομάδας του στη φετινή Premier League, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λούτον.

Ο νεαρός αστέρας της Λονδρέζικης ομάδας, που αποτελεί γέννημα- θρέμμα της, μίλησε για το παρελθόν του, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που του έδιναν έμπνευση, όταν αυτός βρίσκονταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ένας εξ αυτόν είναι και ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, που ετοιμάζεται τώρα για μεταγραφή καριέρας, από τη Μίντλεσμπρο στη Λανς.

Ο Σάκα είπε για τον Νιγηριανό επιθετικό μεταξύ άλλων:

«Θυμάμαι μια επίσκεψη μου στο Emirates, όταν είδα τον Τσούμπα Άκπομ. Είχα ήδη τη φανέλα του, από τότε που ήμουν στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Τότε βρισκόταν σε καλή φόρμα. Όταν με είδε στο γήπεδο, πέταξε τη φανέλα του προς το μέρος μου, και την κράτησα για διακοσμητική. Το δωμάτιο μου ήταν γεμάτο με αναμνηστικά από την Άρσεναλ. Φανέλες, αφίσες, ήμουν μεγάλος φαν».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη αναφέρθηκε και για τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν για τον ίδιο πηγή έμπνευσης, υπογραμμίζοντας:

«Θυμάμαι να είμαι στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών μας, και να έχω ως πρότυπα τους ποδοσφαιριστές τις πρώτης ομάδας. Προσωπικά, έπαιρνα έμπνευση από τον Τσούμπα Άκπομ, τον Άλεξ Ιγουόμπι και τον Τζακ Γουϊλσίρ».


Τελευταία νέα

Ντεσπόντοφ: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τις δύο νίκες»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στην κάμερα της Nova για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία