Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε Ρεάλ και Πέρεθ ο Σιμεόνε

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, υποκλίθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ ενόψει του ντέρμπι της πόλης για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Μιλώντας στο ESPN, o Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε τους «μερέγχες» και το αφεντικό της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και στη διαρκή εξέλιξή της Ρεάλ, παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα κι έχουν έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο. Ο Φλορεντίνο διοικεί έναν σύλλογο που είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τον θαυμάζω για το πώς συνεχίζει να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρεάλ το καλύτερο. Ο Ρονάλντο φεύγει, ο Ράμος φεύγει, ο Μπενζεμά φεύγει, ο Κασίγιας φεύγει. Φεύγουν, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει γιατί το διαχειρίζονται υποδειγματικά».

Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς πέρα από τον αγώνα του πρώτου γύρου, αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Ισπανικού Super Cup και στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Ασκήθηκαν διώξεις, 173 ερευνώνται για εγκληματική οργάνωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, αφού εκδίδονται εντάλματα σύλληψης και οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή! Η «Δίκη στο Open»...

Στην ίδια κατηγορία