Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε Χάτζι ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ) ο ΠΑΟΚ θα δώσει έναν φιλικό αγώνα την Κυριακή (26/3) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Φαρούλ Κοστάντζα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε δηλώσεις με ΜΜΕ της πατρίδας του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των Ρουμάνων, Γκίκα Χάτζι.

Ακόμη, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δεν είναι λάτρης των συγκεκριμένων φιλικών αναμετρήσεων, αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί την… πρόκληση μια σπουδαίας μορφής του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Φαρούλ μας πρότεινε την φιλική αναμέτρηση. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές, αλλά αφού πρόκειται για τον Γκίκα Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια ευεργετική στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Όσον αφορά την πορεία της Φαρούλ στο ρουμανικό πρωτάθλημα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Γκίκα, που είναι μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη για τον τίτλο θα είναι πολύ σκληρή. Η διαφορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες».


Τελευταία νέα

Ο ηγέτης Ζίβκοβιτς στις καθοριστικές τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος

Γκολ και ασίστ στο ματς πλέι οφ με τον Ολυμπιακό (2-0), Δύο γκολ και μια ασίστ στο παιχνίδι με...

Στην ίδια κατηγορία